5è. Un dia a cocentaina

El dijous passat passàrem el dia a la localitat veïna de Cocentaina. Baixàrem bon matí amb el tren i de seguida pujàrem al Castell. Allí esmorzàrem i poguérem entrar dins del mateix perquè teníem la clau. La veritat és que des de la carretera pareix molt més xicotet.

Després baixàrem al Palau Comtal, on Elisa primer ens va contar la història dels Corelles i les seues batalles i ens va acompanyar per una escala secreta de caragol per on acudien els comtes a missa en aquella època. Volem aprofitar aquestes línies per agraïr-li a Elisa la seua amabilitat i companyia en el Palau. Les seues explicacions van estar molt enriquidores. Gràcies a ella vam poder baixar per eixa secreta escala de caragol.

Una vegada en la Capella de Sant Antoni, vam gaudir de l’actuació de l’amic Dani Miquel i el seu «Joglar de Jaume I». Aquesta actuació tractava sobre la vida de Jaume I. També ens va ensenyar instruments medievals com la xirimia o la viola de roda. Com sempre, ens vam divertir molt amb ell. Dani és un fidel col·laborador nostre i també volem donar-li les gràcies per ser tan especial.

En acabar pujàrem al Poliesportiu Municipal. El teníem sols per a nosaltres i després de dinar vam jugar, mestres inclosos, a molts jocs, destacant un partit de futbol al camp de gespa artificial. Va ser una eixida inoblidable.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría