5è. La Maria no té por

Recordeu la Quarantamaula, l’Home del Sac, l’Home dels Nassos, i la Bolangera? Recordeu els espantacriatures? Segur que sí. Vos informem del pròxim acte d’animació a la lectura que tindrà lloc el divendres 22 de novembre, a les 18:30 hores, al Centre Cultural d’Alcoi. Es tracta de la presentació de l’àlbum il·lustrat La Maria no té por.   Una història basada un una cançó d’un amic molt especial, Dani Miquel, que estarà present i ens delectarà amb alguna cançoneta, i escrita per un altre conegut nostre, Francesc Gisbert.  L’acte s’acompanyarà d’una sessió de contacontes, a cura de l’autor i de Rosanna Espinós.

Trobarà la Maria en la història el collar de l’Encantada, la ploma de la Cuca Fera i el turbant del Moro Mussa? Si vols saber-ho ja saps vine al Centre Cultural.

L’acte és d’entrada lliure i per a tots els públics. S’emmarca en el prograna Vine al Centre de la Fantasia, que organitza la Coordinadora pel Valencià, l’Ajuntament d’Alcoi, l’associació de comerciants i les escoles de la ciutat, entre elles la nostra escola, Sant Roc. 

cartellweb

 

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría