5è. Fem conserva a classe

Encetem un nou projecte de Ciències: ENTENENT LA NATURA. Un projecte carregat d’activitats úniques i molt emocionants. La primera d’elles ha sigut una continuació del treball sobre l’hort que aquests alumnes feren a quart de Primària. Qui ens diria a nosaltres que d’aquelles llavoretes del planter de quart de primària acabaríem enguany fent conserva a classe?

Doncs així ha estat. Durant aquesta setmana, els alumnes de cinquè, hem realitzat conserva de tomata a classe, amb la companyia d’algunes de les nostres iaies i iaios. Sempre és molt interessant obrir-los les portes de la classe perquè, vertaders mestres, com són ells, entren i ens ensenyen amb el seu exemple, experiència i saviesa.

Entre les quatre classes, hem gastat més de 100 quilos de tomates i hem après a realitzar un aliment natural i saludable, recuperant, d’aquesta manera, una ancestral activitat familiar que a poc a poc està perdent-se. La veritat és que ens ha agradat moltíssim i ara valorem, més si cap, el menjar tradicional. Ara a esperar fins gener o febrer per a menjar-se-la. Mmmmmmmmmmm!!!!!!!!


Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría