5è. Caminem junts: dorsal 0 – payasospital

 

El proper 8 d’abril se celebra el Trail Solidari Ciutat d’Alcoi i com ja sabeu tots, el nostre CAMINEM JUNTS està immers en el mateix, convertint d’aquesta manera al col·legi Sant Roc com a col·laborador: els alumnes d’ESO, seran voluntaris sobre el terreny; els alumnes de cinquè i els que vulguen, estarem venent xapes solidàries, polseres i treballs manuals a una carpa en la meta de la carrera amb la finalitat d’aconseguir ingressos per a finançar actuacions dels PayaSOSpital a la planta oncològica dels hospitals d’Alacant i de València.

Però abans d’aquesta data podem col·laborar mitjançant el DORSAL. Aquest dorsal, que estarà imprés després del 8 d’abril,  ens permet participar solidàriament en ambdós projectes, ja que el 50% de tota la suma econòmica que aconseguim a la nostra escola, anirà destinada a l’ONG PayaSOSpital perquè facen feliços als infants amb càncer i l’altre 50% a la investigació contra aquesta malaltia complint l’objectiu dels organitzadors del Trail Solidari. Hi ha tres opcions per a participar:

– El dorsal personificat: 20 euros.
– Dorsal personificat més camiseta: 20 euros més la voluntat.
– Com a grup: 50 euros (nosaltres ho farem com a classe).

Aprofitem per a publicar el vídeo promocional de la cursa. Nosaltres ens veiem reflectits en ell perquè a partir d’aquestos moments fins a la finalització del curs, els alumnes de cinquè també tenim un llarg i intens camí per recórrer fins a arribar a una meta que de segur ens emocionarà i ens canviarà com a persones.

AJUDARIES A UN XIQUET AMB CÀNCER?

DORSAL 0 – «CORREM I ENS DIVERTIM JUNTS»

 

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría