5è. Caminem junts: dani miquel i els ma-me-mi-mo-músics!

El projecte contra el càncer infantil, CAMINEM JUNTS, continua la seua marxa. A continuació us presentem el tercer concert solidari a favor dels xiquets amb càncer. Serà a càrrec de l’amic Dani Miquel i els seus Ma-Me-Mi-Mo-Músics i tindrà lloc el dimecres 15 de febrer de 2017, DIA MUNDIAL DEL CÀNCER INFANTIL, a les 18 hores al teatre Salesians d’Alcoi.

A banda que no és molt habitual veure a Dani amb tota la seua banda, aquest concert té un al·licient especial: els assistents podran viure l’estrena absoluta d’algunes cançonetes, que per ara no estan gravades a cap disc; i totes elles són de la gota la mel.

Les entrades seran numerades per files i butaques, per tant, si voleu una bona entrada, haureu d’estar ràpids. El donatiu serà de 5 Eures, i en cas de no poder assistir, al cartell anunciador està el Compte Corrent de la Fila 0. Com hem fet fins ara, la recaptació total anirà destinada a les entitats locals contra el càncer Solc i AECC Alcoi, però també a l’autonòmica ASPANION (associació de xiquets amb càncer). Les entrades es podran adquirir a les secretaries de Sant Roc i a la taquilla dels salesians el mateix dia del concert.

Podem assegurar que serà un esdeveniment ple de diversió, originalitat, exclusivitat, solidaritat i tindrà una alta dosi d’emotivitat, que per res del món t’has de perdre. Però per damunt de tot açò volem que contestes al lema de CAMINEM JUNTS:

AJUDARIES A UN XIQUET AMB CÀNCER?  COL·LABORA I GAUDEIX DE LA MÚSICA

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría