5é A. Nit de contes, matí de mariola

Aquestos dos dies hem sigut els alumnes de cinqué A els qui hem viscut l’experiència de l’alberg Ull de Canals, on hem estat com a casa gràcies a l’amic Juansa. Com la resta dels companys, hem fet classe, hem jugat a jocs de taula i hem visitat al centre d’interpretació de la Mariola per a gaudir d’un vídeo sobre la Mariola i veure l’arbre més antic de tot el territori.

També hem gaudit en primera persona d’una d’aquelles nits d’hivern, on els maseros contaven contes als més menuts, a la vora del foc. Hem imaginat aquella època oblidada on s’escoltaven les rondalles d'»El dimoni fumador», «I queixalets també» i «Peret de poca por», acompanyats per la calentoreta de les brases de la llar de foc.

I per acabar-ho d’adobar, hui hem fet l’excursió el naixement del riu Vinalopó, gaudint d’una ruta naturalista i literària, on hem escoltat «La llegenda de la Mariola» i el misteriós conte de «Rodolf, el Rata«, més conegut com l’home del sac; un home infame que raptava xiquets amb el seu sac de ràfia. Hem viscut en primera persona les restes que el «porcus humanus» deixa al camp cada vegada que el visita. Molt trist. Però, nosaltres, de passada, hem vingut també per a tornar a netejar l’estimat parc natural de la Mariola i deixar-lo molt millor que abans de la nostra visita.

                                                        

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría