4t. Projecte: l’hort

Els alumnes de 4t seguim amb els nostres projectes de Ciències i ens trobem endinsats en un nou projecte en el que hem après moltíssimes coses d’agricultura, aliments,  i eines que s’utilitzen per a l’hort.

Som uns privilegiats perquè tenim al nostre propi col·legi un hort que hem estat visitant totes les setmanes i en el que hem fet una feina molt interessant. La primera tasca va ser anar a netejar els cossiols que tenim, per tal de preparar-los per a sembrar nosaltres mateixos alguna llavor. Quan ja ho vam tindre tot preparat, vam plantar llavors de faves. Ara anem d’una forma més periòdica per tal de veure l’evolució que tindran les nostres faves… Ja estem desitjant veure la germinació de les nostres llavors!

A banda d’açò, hem reflexionat molt en aquest projecte la importància que té per al nostre creixement portar una dieta saludable, per això estem més compromesos amb el dia de la fruita al cole i hem preparat un material per als nostres companys. Hui hem fet presents al pati els nous TUPPER BOX, que tots podrem utilitzar per a guardar els tupper on les mares ens preparen l’esmorzar i així poder jugar al pati sabent que estan guardats dins que tornem a les classes.

                         

Els alumnes de 4t us animem a portar fruita al cole, especialment el dijous i pugeu fer us dels tupper box.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría