4t. Projecte ens cuidem

Els alumnes de 4t portem ja varies setmanes immersos en el nostre primer projecte de Ciències Naturals anomenat “Ens cuidem”.

A classe hem estat treballant per tal de conèixer-nos millor i saber com tenir cura de les diferents parts del nostre cos. Hem recordat tots els nostres sentits, els seus òrgans principals i les seus diverses parts i a banda, hem après moltíssimes coses que ens seran molt útils en la nostra vida diària.

Però aquesta setmana hem rebut la visita d’una experta a la classe que ens ha ensenyat hàbits posturals. Laura és fisioterapeuta i ens ha explicat quina es la feina de portem a terme aquests especialistes. Ens ha agradat molt conèixer la diversitat de feines que poden fer per a ajudar a les persones en els problemes que poden tindre amb els ossos i els músculs. Hem après a donar importància al pes que portem en les motxilles a diària, a tenir una bona postura al estar sentats, especialment a classe ja que passem la major part del temps així.

Ara sols ens queda, portar a la practica tots els consells que hem après aquest mati per a tenir uns hàbits saludables. Continuarem contant-vos més coses!

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría