4t. Bingo Orientació

Aquesta setmana al projecte Sense perdre el Nord  hem fet una práctica al pati que s’anomena Bingo-O. Consisteix en realitzar un recorregut lliure en un espai reduït. El joc bàsicament perseguix l’objectiu de realitzar el més ràpid possible, una línea al cartró de números que els participants tenen imprés al mapa.

En principi, guanya l’alumne que aconseguix realitzar abans la línea del BINGO. No obstant, li hem llevat ferro a aquesta qüestió,  insistint en la necessitat de llegir bé el mapa, abans d’atacar un punt.

Les ixides les vam donar escalonades cada 30”, deixant que cada xiquet triara en eixe temps la seua millor estratègia per a complir la meta, sense seguir a cap company. Una vegada aconseguit l’objectiu de fer una línea de 4 números, tornavem al lloc d’eixida per a comprovar si ho feiem correctament.

Ho vam passar genial, i a més a més, vam aprendre a orientar el mapa, que igual que un llibre, s’ha de posar correctament per poder llegir-lo. Acontinuació us deixem un vídeo de la mateixa activitat a un cole nórdic.

Comparte
Facebook
Twitter
LinkedIn

¿Tienes alguna consulta?

Admisión alumnos
Secretaría
Horario secreataría