Visita Realista
Visita Realista
Vine a conèixer-nos
Jornades de Portes Obertes
Concerta una visita al telèfon 96 533 15 60
Calendario 18/19
Calendario 18/19
RRI 2015
ReglamentoEscolar
PREMI A SANT ROC
Proyectos CCFF
Proyectos CCFF
Club Esportiu S. Roc
Club Esportiu Sant Roc
Secretaria Virtual
Secretaría Virtual
Sistema de Calidad
Certificado de Calidad Aviso legal
Protección de Datos

Convivència, innovació i homenatge a les nostres companyes

El col·legi Sant Roc acomiada el curs amb una jornada de convivència, innovació i homenatge les persones que acaben la seua etapa de dedidació. Hem donat gràcies per un curs replet de grans moments i per la nostra vocació. 

Una formació per a continuar aprenent técniques de coaching educatiu, de la mà dels nostres innoves Juan Antonio Montes i Merce Orts; i un espectacular taller de Visual Thinking de la mà de l’experta Lucía López. 

Processed with MOLDIV

Un matí, en el que hem volgut estar acompanyats dels nostres germans del Mercat de Sant Roc, en els que comencem un projecte que ens ompli d’il·lusió. Perquè tots dos volem canviar la societat, i fer d’aquest món un lloc més habitable. Huí ells ens han preparat un esmorzar saludable i de qualitat, en el que el producte natural i la sostenibilitat han sigut protagonistes, i ens obrin els ulls a un nou paradigme educatiu. L’escola construeix ponts al barri i reeduca el seu entorn.

Processed with MOLDIV

Finalment hem gaudit d’un dinar amb els membres de la comunitat educativa, i hem rendit homenatge les persones que han dedicat part de la seua vida al nostre Col·legi. A Silvia Sanjuán, presidenta de l’AMPA durant més d’una dècada, a les ‘senyos’ Amparo Cascant i Maria Motos, per una vida d’entrega als seus alumnes,i a Amparo Miró, que acaba la seua etapa al front de la direcció d’infantil. A totes elles, volem donar les gràcies perque han construït aquest meravellós projecte. 

Junts fem Sant Roc! 

Filtrado por temas
Tienda on-line
Venta Online
Bocata Roc
Bocata Roc
Sant Roc a la xarxa
Facebook Sant Roc Twitter Sant Roc YouTube Sant Roc Google+ Sant Roc
Educamos
Plataforma Educamos
Periòdic de Sant Roc
El Periòdic de Sant Roc
iPad y seguridad
iPad y seguridad
Tutoriales Educamos
Blogs del cole
Menú Comedor
Menú Comedor Febrero

Menú de Febrero

Pastoral

Lema Curs 18-19

Pastoral

Blog de Pastoral

Pastoral
Interfides
Proyecto Educativo
Proyecto Educativo
Carácter Propio
Webmail
Webmail
Cartas al Director
Cartas al director
Envía tu Currículo
Envía tu Currículo