Visita Realista
Visita Realista
Vine a conèixer-nos
Jornades de Portes Obertes
Concerta una visita al telèfon 96 533 15 60
IV Certamen Literari
IVCertamenLiterari
Calendario 18/19
Calendario 18/19
RRI 2015
ReglamentoEscolar
PREMI A SANT ROC
Proyectos CCFF
Proyectos CCFF
Club Esportiu S. Roc
Club Esportiu Sant Roc
Secretaria Virtual
Secretaría Virtual
Sistema de Calidad
Certificado de Calidad Aviso legal
Protección de Datos

Agermanament, música i color per Sant Jordi

Sens dubte una jornada memorable la que hem viscut huí al Cole·legi Sant Roc. Units per la nostra festa, hem pogut compartir amb tots els alumnes del Centre, un dia d’agermanament des dels més menuts, fins als alumnes més majors.

Un programa molt complet que ha permés reconèixer els actes més rellevant de les festes de Sant Jordi. El matí ha començat amb el descobriment del cartell que enguany ha sigut obra de l’alumne Iker Rojo, guanyador del concurs d’aquest any. A continuació hem homenatjant als músics cantant l’himne de festes, dirigit per l’alumne de secundària Mateo.

Després d’un esmorzar popular a cada classe i vestir al gloriero, l’hem acompanyat fins al partidor. Un dels actes més emotius en el que les diferents esquadres han desfilat a ritme de passodoble.

Acte seguit, tots hem tornat a les aules per preparar-nos per a l’acte més multitudinari: l’Entrada. Ataviats amb les nostres millors vestidures. Capitans, boatos, cavallers, ballets,… hem marxat al so de les marxes cristianes i mores. Mares i pares, familiars i amics, han gaudit de la festa que han protagonitzat els alumnes de Sant Roc.

Desfile de capitanies, amb carrosses i boatos, per arribar a la plaça i prendre el castell. Embaixades que han tractat els temes més de moda de l’any, i amb els que ens hem partit de risa, per acabar brandant les espases al camp de batalla.

L’aparició de Sant Jordi ha posat punt i final als actes d’homenatge al patró d’Alcoi per a la majoria dels alumnes, perquè altres han disfrutat de l’olleta Alcoiana a l’hora del menjador.

La jornada ha finalitzat amb el tradicional concurs de paelles dels alumnes de batxiller i cicles formatius. Un ambient festiu entre fogons que ha posat la cirereta a una jornada de convivència entre tots els membres de la nostra comunitat.

 

Filtrado por temas
Tienda on-line
Venta Online
Bocata Roc
Bocata Roc
Sant Roc a la xarxa
Facebook Sant Roc Twitter Sant Roc YouTube Sant Roc Google+ Sant Roc
Educamos
Plataforma Educamos
Periòdic de Sant Roc
El Periòdic de Sant Roc
iPad y seguridad
iPad y seguridad
Tutoriales Educamos
Blogs del cole
Menú Comedor
Menú Comedor Marzo

Menú de Marzo

Pastoral

Lema Curs 18-19

Pastoral

Blog de Pastoral

Pastoral
Interfides
Proyecto Educativo
Proyecto Educativo
Carácter Propio
Webmail
Webmail
Cartas al Director
Cartas al director
Envía tu Currículo
Envía tu Currículo