Visita Realista
Visita Realista
Vine a conèixer-nos
Jornades de Portes Obertes
Concerta una visita al telèfon 96 533 15 60
Calendario 18/19
Calendario 18/19
RRI 2015
ReglamentoEscolar
PREMI A SANT ROC
Proyectos CCFF
Proyectos CCFF
Club Esportiu S. Roc
Club Esportiu Sant Roc
Secretaria Virtual
Secretaría Virtual
Sistema de Calidad
Certificado de Calidad Aviso legal
Protección de Datos

SOLS AMB EL COR ES POT VEURE BÉ, ALLÒ ESSENCIAL ÉS INVISIBLE PER ALS ULLS

El dia 14 i 20 de març vam anar a visitar el CRE (Centro de Recursos Educativos) de l’ONCE d’Alacant i la veritat és que ens vam quedar bocabadats. En aquest lloc, ens van ensenyar el sistema de lectura Braille i fins i tot vam ser capaços de llegir un text. En aquest taller vam conéixer el gos guia Rime. Després ens van ensenyar com lligen textos digitals i jocs gràcies a la Tiflotecnologia i no sé si sabeu que tiflo és cec en grec. En el taller pràctic d’orientació ens van posar unes ulleres amb diferents graduacions i quasi era impossible orientar-se i llegir diferents cartells. Vam aprendre que hi ha diferents colors i tipus de bastons segons el grau de ceguera. Per si no ho sabeu un bastó de color blanc indica que la persona no s’hi veu res, un bastó amb la punta verda indica que la persona veu un poc i un bastó que combina roig i blanc indica que la persona és cega i sorda. Per últim, vam jugar al goalball amb els ulls tapats i amb un baló amb soroll.

Va ser un gran dia, un dia per a posar-nos en la pell dels altres i per a descobrir totes les múltiples habilitats d’una persona invident. A la fi del matí, en el moment de fer-nos la foto de grup, Rime es va perdre de la seua ama invident perquè els gossos guia obeïxen els seus amos quan porten una corretja rígida de metall i si l’amo els la lleva de l’arnés entenen que no estan treballant. I vos preguntareu on estava Rime? Jugant amb tots nosaltres!!!

Filtrado por temas
Tienda on-line
Venta Online
Bocata Roc
Bocata Roc
Sant Roc a la xarxa
Facebook Sant Roc Twitter Sant Roc YouTube Sant Roc Google+ Sant Roc
Educamos
Plataforma Educamos
Periòdic de Sant Roc
El Periòdic de Sant Roc
iPad y seguridad
iPad y seguridad
Tutoriales Educamos
Blogs del cole
Menú Comedor
Menú Comedor Enero

Menú de Enero

Pastoral

Lema Curs 18-19

Pastoral

Blog de Pastoral

Pastoral
Interfides
Proyecto Educativo
Proyecto Educativo
Carácter Propio
Webmail
Webmail
Cartas al Director
Cartas al director
Envía tu Currículo
Envía tu Currículo